Datorfri

Jag kan inte minnas när jag hade en datorfri dag sist. Det händer verkligen inte ofta. Just därför tänker jag ta en paus från datorn idag och kanske till och med imorgon. Det var länge sedan!

Tankar

Att alltid ha viljan försöka prestera bra jämt och ständigt. Att alltid vara på topp. Är det en gåva eller en dålig egenskap?  För just för tillfället vet jag faktiskt inte det.

Frågan är om jag tar på mig för mycket än vad jag klarar. Jag har aldrig trott det utan ansett att jag är en tjej som klarar det mesta, som orkar och fixar saker.  En ambitös perfektonist. Frågan kommer upp i mitt huvud nu när jag ska ha lov och inte riktigt kan hitta min motivation. Mitt gamla jag med drömmar mål som jag trott på till 100. Vilket jag fortfarande gör, men den där kämpkraften och motivationen, den finns inte.

Det här lovet ska jag försöka hitta mig själv igen, det måste jag!

Kvällstanker

Nu sitter jag här, med alldeles för mycket tankar och känslor som snurrar runt i mitt huvud.
Jag ser ljust på framtiden samtidigt som jag försöker uppskatta nuet på samma gång som jag saknar hur det en gång har varit. Med en känsla utav lycka, kärlek, tomhet, saknad, hopp, ledsamhet så blir det lite känslokaos i mitt huvud. Jagvet verkligeninte hur jag ska känna, hur jag ska vara. För hur mår jag?
Det är sånna här gånger jag bara vill ha någon, någon att kalla min, någons famn att krypa upp där alla tankar bara skulle försvinna för en stund.

En glad tjej med en liten saknad

Det var länge sedan jag skrev här faktiskt. Även fast jag tänkt göra det många gånger. Men det är som att jag skrivit av mig i mitt huvud istället, men nu börjar mitt huvud bli fullt och rörigt så då tar jag till det här istället . jag har så blandade tankar lite skola, gymnasieval, kärlek, lycka, prestationsångest och även lite stress tyvärr.

Men i stort mår jag bra, jag gillar mitt liv. Jag har världens bästa vänner, jag kör mitt eget race och jag mår bara bra. Det finns bara en sak jag saknar.

En liten saknad som gnager inom mig, inte alltid, men ja ibland. Det jag saknar är riktigt kärlek. Jag vill ha någon jag kan kalla min, någon som vänder upp och ner min värld fullständigt, någon som kan få mig att känna mig speciell, någon som verkligen ser mig och ger mig massvis med fjärrilar i magen.

Men man kan inte få allt.



RSS 2.0